Cautare

6145 de rezultate pentru "procesul intentat ministerului educatiei" (2.87 secunde)
In privinta proiectului Legii unitare de salarizare pentru anul 2011, premierul a dispus Ministerului Muncii si Ministerului Finantelor sa reanalizeze coeficientii de salarizare prioritar pentru sectoarele de Sanatate si Educatie, a sustinut Baciu.
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
Concluzii si continuarea Programului Aceste constatari confirma faptul ca am facut optiunea corecta atunci cand am lansat Programul si cand ne-am asumat preventia ca prioritate a Ministerului.
Pentru cei mai putin familiarizati cu modul de intocmire a unui buget, care s-au grabit sa acuze guvernul Ponta ca a diminuat, cu ocazia rectificarii bugetare, sumele destinate Educatiei si Sanatatii, facem precizarea ca, in realitate, se vor acorda mai multi bani pentru scoli, mai multi bani pentru sistemul de Sanatate.
Reprezentantii AVAS sustin ca procesul nu va afecta privatizarea. ... Am contestat concluziile din procesul-verbal de control pe toate caile legale". Potrivit lui Garlea, procesul se afla deja pe rol.
Presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Emil Boc a anuntat astazi ca formatiunea politica pe care o conduce va initia o motiune simpla impotriva ministrului Educatiei, Ioan Mang, pe care il acuza de plagiat, informeaza Mediafax.ro.
Sunt promisiunile pe care ministrul educatiei, Mihail Hardau, le-a facut in localitatile doljene Rast, Negoi, Plosca, Macesu de Jos si Carna.
Noul guvern gandit de Tariceanu ar fi unul PNL-UDMR, iar anumite ministere regandite, ca de exemplu cel al Educatiei si cel al Culturii.
Secretariatul General al Guvernului, Ministerul de Finante, Ministerul Transporturilor, Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei si Consiliul Concurentei. ... Harrold a cerut ca Ministerul de Finante sa-si imbunatateasca modul de prioritizare a politicilor si programelor fiscale, iar Ministerului Transporturilor sa devina mai eficient in atragerea fondurilor structurale.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi. ... A fost dat in judecata Ministerul Educatiei si Cercetarii si primariile.
Prin eforturi comune, putem gasi solutii eficiente si creste rata de reciclare a deseurilor de ambalaje generate la nivel national", a spus Juganaru, Subsecretar de Stat in cadrul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.
Institutia este (cum altfel!) acreditata de Ministerul Educatiei, iar brevetele sunt acordate, bineinteles, de Autoritatea Navala Romana! ... Lasand ironia la o parte, ma intreb si ii intreb pe conducatorii Ministerului Educatiei si ai Ministerul Transporturilor (care acorda brevetele de marinar prin Autoritatea Navala Romana) unde este anomalia?
Filmul lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", premiat la Festivalul de la Cannes cu Palme d‘Or, dar si cu Premiul Educatiei, a primit o eticheta putin cam fortata de la suavii francezi.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a anuntat sambata ca va ataca la Curtea Europeana a Drepturilor Omului sentinta Tribunalului Bacau, care l-a condamnat la plata unei amenzi penale de 20 de milioane de lei si a 100 de milioane de lei despagubiri morale in procesul intentat impotriva lui de Puiu Siru, vicepresedintele Aliantei Civice Vrancea.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl.
Aici, este amintit in primul rand procesul intentat statului roman de catre americanii de la Noble Ventures.
Romania a cistigat la Curtea Internationala de Arbitraj de la Washington procesul intentat de compania americana Noble Ventures Inc., care a contestat actiunile statului roman in procesul de privatizare a Combinatului Siderurgic Resita S.A.
Procesul intentat de SIF Oltenia companiei Ford Romania SA, prin care se solicita anularea majorarii de capital de 250 de milioane de euro efectuata de americani la fabrica din Craiova, este mai mult de imagine.
Daou si Boyce au negat insa ca procesul lor ar avea vreo legatura cu acesta, cu toate ca l-au intentat la doar cateva saptamani dupa premiera filmului. Procesul ridica doua intrebari, in opinia lui William Cohan, scriitor pentru Vanity Fair:
google-analytics.com